donderdag 27 juni 2024

 Geweldig dat je erbij was!


Ook het voorbije schooljaar hebben we vanuit het oudercomité een mooie activiteitenkalender kunnen aanbieden. We hebben het beste van onszelf gegeven en konden daarop rekenen op een geweldig schoolteam! Hierbij een grote dankjewel aan het team van leerkrachten, secretariaat, directie, conciërge en de poetsploeg. Natuurlijk vooral een dikke danku aan jullie ouders, grootouders en kids. Dankzij jullie enthousiaste deelnames, kunnen we de school blijven ondersteunen. 

We doen het volgend jaar graag opnieuw. Maar het kan altijd nog beter, daarom vragen we jullie mening over het voorbije schooljaar. Neem enkele minuten de tijd en klik op volgende link: 

Tijdens de eerste weken van het nieuwe schooljaar krijgen jullie de activiteitenkalender, maar raadpleeg ook onze website https://oudercomite-dekaart.blogspot.com/. Nieuwigheden zijn de herneming van de quiz, nog een infoavond en fruitmomentjes.
Zet alvast de eerste schooldag, 2 september 2024, in de agenda! Jij brengt je eigen kop mee en wij trakteren met koffie/thee & cake! Een fijn moment om vakantieverhalen uit te wisselen en het schooljaar leuk in te zetten! 

Zoals steeds zijn wij op zoek naar ouders die het oudercomité willen versterken of als Helpend Handje inschrijven. Dit kan nog steeds via Helpende Hand of oudercomité .

Fijne vakantie gewenst vanwege het oudercomité!